Villkor hos Bagfocus Online Store


Öppet köp

Vi lämnar öppet köp i 30 dagar (under december månad utökar vi öppet köp t om den 15 januari). Vi vill att du skickar tillbaka varan som ska vara oanvänd tillsammans med ev garantibevis, i originalförpackningen eller motsvarande förpackning.

Du skall alltid kontakta oss via mail till: info@bagfocus.com innan du returnerar varan till oss. Gå till ditt DHL-ombud där ni hämtade varan och låt varan gå tillbaka till oss. Använd returfraktsedeln som Ni erhåller av oss. Vi betalar tillbaka pengarna till ditt betalkort när vi kontrollerat varan (senast inom 10 dagar).

Leverans

Vi använder oss av DHL när vi skickar ut våra leveranser från vårt lager. Det kan hända att någon vara skickas direkt från våra leverantörer och då med annan fraktleverantör.

Alla beställningar över 399 kronor levereras fraktfritt ut till Er.

Reklamationer

Hur gör jag om en vara gått sönder?

Ta ett foto på skadan och hela varan, beskriv skadan och hur den har uppstått. Vi vill ha namn på den som har beställt varan och om det är möjligt ordernumret.
Maila oss på: reklamationer@bagfocus.com så återkommer vi till er med vidare besked hur vi hanterar detta på bästa sätt för Er.

Ej uthämtade paket

Om en kund inte hämtar ut sina varor från vårt ombud inom 2 veckor, går varan/varorna i retur till oss och kunden står då för returfrakten.

Betalning

Vi använder oss av betaltjänsten Stripe och du betalar med då med ditt bank- eller kreditkort.

Kundtjänst

Vi har öppet vår kundtjänst där Ni kan nå oss på telefon 031-49 48 00, vardagar mellan 11.00 – 18.00 & Lördagar mellan 11.00 – 15.00.

Utöver detta så kan Ni också nå oss via e-post : info@bagfocus.com , ovanstående tider och även tid utanför detta.

Policy

Personuppgifter som du lämnar till oss kommer inte att delas, säljas, bytas eller vidarebefordras till andra företag, organisationer eller privatpersoner utan att vi fått ditt samtycke till detta.
Vårt enda syfte med att samla och spara den här informationen är för att vi skall kunna ge dig en så bra service och användarupplevelse som möjligt.